Valmistaudu tulevaan talvisäähän

 Renkaanvaihto

Kun talvi lähestyy sinun on varmistettava, että auto on kunnossa talveksi. Tämä tarkoittaa, että auton akku on saanut akkuhuollon, että pesuneste on tarkoitettu nollan lämpötilaan ja että olet vaihtanut talvirenkaisiin. Jos odotat liian kauan, onnettomuusriski kasvaa, joten renkaiden vaihtaminen riittävän ajoissa ennen talvisäätä on ratkaisevan tärkeää. Talvirenkaat ovat todella paremmat kuin kesärenkaat jo ennen lumen tuloa. Ne ovat paremmat alhaisemmissa lämpötiloissa, koska kesärenkaat kovenevat matalissa lämpötiloissa. Kova rengas ei anna samaa pitoa kuin pehmeä rengas. Siksi talvirenkaissa käytetään kumiseosta, joka säilyttää oikean pehmeyden myös hyvin matalissa talvilämpötiloissa.

Tämä tarkoittaa, että heti kun lämpötila laskee nollaan, on aika vaihtaa renkaat. Sinun ei tarvitse yrittää saada ajoitusta täydelliseksi ensilumen kanssa, koska lämpötila on helpompi ennustaa. Renkaanvaihto on erittäin nopeaa ja vaivatonta, ainakin jos annat rengasliikkeen tehdä renkaanvaihdon puolestasi. Jos heillä on talvirenkaat myös varastoituna rengashotellissa. Tässä tapauksessa voit varata ajanvarauksen verkossa, jolloin muutoksen tekeminen kestää enintään vartin. Se ei ole paljon aikaa varmistaaksesi, että voit ajaa turvallisesti kriittisinä talvikuukausina.

Pyytämällä asiantuntijoita vaihtamaan renkaat sinulle, varmistat, että renkaat, jotka he asentavat autoosi, ovat laadukkaat ja niissä on riittävä jäljellä oleva urasyvyys. He vaihtavat myös rengasventtiilit, jotta voit pitää renkaat paremmin paineessa kauden aikana, ja tasapainottavat renkaat varmistaakseen, etteivät ne aiheuta sivuttaisvoimia, mikä voi aiheuttaa ongelmia auton suorituskyvylle tai mukavuudelle. He varmistavat myös, että kaikki pultit on kiinnitetty tukevasti, jotta renkaat eivät putoa, ja ne voidaan myös kiristää puolestasi 50 km jälkeen. Näin varmistat, että ajat sieltä oikealla rengaspaineella kaikissa renkaissasi. Irrotetut renkaat merkitään vaihtamista varten, pestään ja varastoidaan. Kaikki on hyvin yksinkertaista. Renkaiden paikkojen vaihtaminen on tärkeää, ja he varmistavat, että se tehdään renkaiden edellisen sijainnin perusteella. Siksi on tärkeää, että renkaat merkitään, kun ne poistetaan.

Koska renkaiden vaihtaminen on helppoa, ei tarvitse odottaa liian kauan ennen vaihtoa. Turvallisuutesi riippuu siitä, joten tee se hyvissä ajoin ennen talvea. Kuten sanoin, on erittäin vaarallista ajaa renkailla, joita ei ole hyväksytty talveksi. Sinulla on oltava korkealaatuiset talvirenkaat, jotka sijoittuvat hyvin lehtien rengastesteissä, näin varmistat, että sinulla on renkaat jotka tarjoavat korkeimman turvallisuuden talviajossa. Valitsemalla nastarenkaat tai nastattomat renkaat varmistat, että saat parhaat renkaat autollesi ja alueellasi vallitseviin olosuhteisiin.

Lisätietoja talvirenkaiden vaihdosta on osoitteessa https://vianor.fi/