Miksi talvirenkaat suoriutuvat muita renkaita paremmin talvella?

talvirenkaat

Parhaat renkaat talvella ovat tietysti talvirenkaat. Talvirenkaat on erityisesti suunniteltu käsittelemään talviolosuhteita lumella, jäällä ja vetisellä lumella. Sohjo on märkää lunta, joka syntyy, kun lumi sulaa tai sataa lunta, mikä luo erittäin haastavan tilan ajamiseen ja missä renkaiden on puhdistettava tämä lumi tien pinnalta. Jos renkaat eivät poista loskaa, ne menettävät kosketuksen tiellä ja ajoneuvo joutuu sohjoliirtoon. Tämän vuoksi kuljettaja menettää hallinnan ajoneuvosta ja tämä voi helposti aiheuttaa onnettomuuden.

Talvella voit käyttää myös talvisin hyväksyttyjä jokakelin renkaita, jotka pystyvät myös käsittelemään sohjoluisua melko hyvällä tavalla, ja myös talviolosuhteita, koska ne on hyväksytty tähän, mutta ankarissa talviolosuhteissa talvirenkaat ovat aina paras vaihtoehto suorituskyvyn ja turvallisuuden kannalta. Talvirenkaita on olemassa sekä nastoilla että ilman, joissa molemmat ovat erinomaisia ​​valintoja ankariin talviolosuhteisiin. Nastarenkaissa käytetään metallisia nastoja luomaan pitoa jäällä ja erityisesti suunnitellulla kulutuspinnalla pyritään saamaan pitoa lumella. Kitkarenkaat käyttävät innovatiivista lamellirakennetta kulutuspinnassa ja kryokiteiden lisäämistä kulutuspintaan luodakseen pitoa jäällä.

Markkinoilla on monia laadukkaita talvirenkaita, kuten Nokian Hakkapeliitta 9, jotka ovat huippuluokan renkaita ja ovat testivoittajia moottorilehdissä ympäri maailmaa ja soveltuvat kuljettajille, jotka eivät halua tinkiä talviturvallisuudesta. Se mahdollistaa lujan pidon kaikissa talviolosuhteissa ja erinomaisen käsittelyn. Nämä nastarenkaat ovat hyvä esimerkki talvirenkaasta, joka tarjoaa erinomaisen pidon jäisillä ja lumisilla sekä märillä teillä.

Nämä renkaat käyttävät uutta eko-nasta pinnoitusta, joka on tehty vähentämään sekä tien kulumista että melua. He ovat myös lisänneet patentoidun kaksoisnastatekniikan, jossa on erilaiset nastat keskellä kuin sivuilla. Lisäksi tässä versiossa on ylimääräisiä kulutuspintalohkoja, jotka mahdollistavat entistä paremman otteen ja kombinaatio ankkurinastat, laipan muotoilu ja eko nasta pinnoitus takaavat erinomaisen pidon ja pehmeän nastan kosketuksen kaikilla käyttöpinnoilla.

Nokian Hakkapeliitta 9 on suunniteltu uusimmilla tekniikoilla, kuten “Jarrutehostimet”, joka on innovaatio, joka kehitettiin renkaan reunojen kulutuspintalohkojen takareunoihin lisäturvallisuuden tarjoamiseksi vaativalla säällä. Tämä yhdessä muiden innovaatioiden kanssa tekee renkaasta yhden markkinoiden edistyneimmistä ja turvallisimmista renkaista kovien talvien aikana. Varmista, että ne on asennettu ennen ensimmäisten lumien satamista, ja vaihda takaisin kesärenkaisiin talven mentyä ohi. Muista myös, että nastarenkaat eivät ole tarkoitettu kaikkiin paikkoihin ja että ne ovat kiellettyjä joissakin maissa.

Lisätietoja talvirenkaista on osoitteessa www.nokianrenkaat.fi