Autosi rengasvaihtoehdot talvikaudeksi

Syksyn aikana tiedämme, että talvi lähestyy erittäin nopeasti. Tämän vuoksi on tärkeää alkaa miettiä käytettävissä olevia rengasvaihtoehtoja. Jos asut alueella, jolla ei todellakaan ole talvisäätä, tämä on helppoa, koska voit ajaa kesärenkaillasi koko vuoden. Kuitenkin, jos koet lumista ja jäistä talvisäätä, edes silloin tällöin, sinun on valmistauduttava talvihyväksyttyihin renkaisiin. Jos talviolosuhteet ovat harvinaisia ​​etkä ole riippuvainen autostasi, voit vain ohittaa auton käytön talvisääpäivinä.

Useimmat ihmiset ovat kuitenkin yleensä riippuvaisia ​​autoistaan, ja liian monet yrittävät silti käyttää ajoneuvoaan kesärenkailla, vaikka pihalla olisi lunta ja jäätä. Tämä voi olla erittäin vaarallista, ja se on syy, miksi näet niin paljon onnettomuuksia, kun lumimyrsky osuu maahan. Ongelmana on, että kesärenkaita ei ole tarkoitettu ajamiseen kylmissä lämpötiloissa eivätkä ne pysty lumen tai jään käsittelyyn. Kesärenkaat muuttuvat koviksi matalissa lämpötiloissa, eivätkä siksi pysty tarjoamaan tarvittavaa pitoa, jota tarvitset turvalliseen ajamiseen.

Tällöin on aika kiinnittää huomio talvihyväksyttyihin renkaisiin. Nämä renkaat ovat suunniteltu kestämään matalia lämpötiloja ja tarjoavat tarvittavan pidon, jota tarvitset turvalliseen ajamiseen. Talvikäyttöön on hyväksytty 3 erilaista rengasta, ne ovat 2 erityyppistä talvirengasta ja yksi ympärivuotinen vaihtoehto. Talvirenkaissa sinulla on ns. Nastarenkaat ja kitkarenkaat vaihtoehtoina ja ympärivuotisessa käytössä olevat jokakelin renkaat. Nastarenkaat ovat niin sanottuja klassisia talvirenkaita, joissa käytetään metallisia nastoja tarjoamaan erinomaista pitoa jäällä ja joilla on erityisesti suunniteltu kulutuspinta, joka tarjoaa erinomaisen pidon lumella. Ne ovat myös hyviä käsittelemään sohjoa mikä voi aiheuttaa sohjoliirtoa.

Kitkarenkaissa ei ole metallisia nastoja, vaan ne käyttävät kulutuspinnan innovaatioiden kombinaatioita saadakseen riittävän pidon. Ne käyttävät myös lisättyjä tartuntahiukkasia luodakseen pinnan, joka antaa sinulle otteen jäällä. Niiden kulutuspinta on samanlainen kuin nastarenkaiden, jotta pito lumella olisi parempi. Ilman nastoja ne ovat joustavampia, eikä niiden käyttöön sovelleta mitään rajoituksia. Ne ovat edelleen omistettuja talvirenkaita, eikä niitä tule käyttää lämpiminä vuodenaikoina, koska ne kuluvat paljon nopeammin lämpimällä säällä.

Viimeinen vaihtoehto on jokakelin renkaat, mikä on loistava vaihtoehto alueille, joilla on vain satunnaista talvea, mutta haluat silti varmistaa, että sinä ja perheesi olette turvassa. Jokakelin renkaan kulutuspinta pystyy käsittelemään sekä lunta ja jäätä että kuivaa ja märkää kesätietä. Kumiseos on myös suunniteltu pysymään pehmeänä koko lämpötila-alueella ilman renkaan liiallista pehmenemistä korkeissa lämpötiloissa tai liiallista kovenemista alhaisissa lämpötiloissa.

Lisätietoja talvirengasvaihtoehdoista on osoitteessa www.nokianrenkaat.fi